Menu
Καλάθι

Σχετικά με εμάς


Ιστορία


Η εταιρεία Ελ.Καπούνταλης  ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του ’70  απο τον Γεώργιο Καπούνταλη στην Αθήνα μια ευημερούσα γη για τους Έλληνες επιχειρηματίες ,έχοντας μια έντονη ανάγκη να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της αγοράς και από τότε δραστηριοποιείται με τεράστια  επιτυχία στον τομέα του εξοπλισμού ανύψωσης και διακίνησης ατόμων και φορτίων .

Αυτή η οικογενειακή επιχείρηση είναι γνωστή εδώ και πάνω από 43 χρόνια για την αξιόπιστη ομάδα συνεργείων και σέρβις. Είμαστε ένας πλήρης πάροχος υπηρεσιών σε όλους τους τομείς της μεταφοράς,ανύψωση και διακίνησης και σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες συμβουλές. Στόχος μας είναι να είμαστε ένας μακροπρόθεσμος συνεργάτης για εσάς και τους προμηθευτές μας, γιατί χτίζουμε τις σχέσεις μας με εμπιστοσύνη.

Οι αξίες μιας οικογενειακής επιχείρησης επέτρεψαν στην εταιρεία Ελ.Καπούνταλης  να φθάσει σε διεθνώς καθορισμένα επίπεδα αριστείας.

Έχοντας πολυετή εμπειρία στο σύστημα ανύψωσης και χειρισμού και γνωρίζοντας πλήρως τις ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς,η εταιρεία Ελ.Καπούνταλης & Σια Ο.Ε είναι σε θέση να σας προσφέρει τον κατάλληλο εξοπλισμό στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

Αυτοί είναι μηχανισμοί που εξυπηρετούν με αξιοπιστία, ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει κάθε σύγχρονη επιχείρηση, ζητήματα ανύψωσης ανθρώπων και χειρισμού φορτίων.

Ανυψωτικός εξοπλισμός που κατασκευάζεται σύμφωνα με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα. Τα περονοφόρα ανυψωτικά, τα ανυψωτικά κλιματιστικών,οι ανυψωτικοί βραχίονες, οι πλατφόρμες εργασίας, τα ανυψωτικά τζαμιών,οι γερανοί, οι γερανογέφυρες, οι ανελκυστήρες, τα παλετοφόρα, τα ανυψωτικά φορτηγών, τα ασύρματα τηλεχειριστήρια , είναι μόνο μερικά από τα είδη που μπορεί να δοκιμάσει ο δυνητικός πελάτης, σε συνεργασία με τους εξαιρετικά έμπειρους συμβούλους μας. οι πιστοποιημένες εγκαταστάσεις μας κάνουν την ασφαλέστερη επιλογή μεταξύ των πιό αξιόπιστων προϊόντων παγκοσμίως.


Αποστολή

Μια εταιρεία που χρησιμοποιεί αποδεδειγμένη οικογενειακή διαχείριση, υιοθετώντας τεχνολογία και καινοτομία που την επαναφέρει στους υπαλλήλους και στις γραμμές παραγωγής, δημιουργώντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.


Όραμα

Είμαστε παρόντες στην αγορά για πολλές δεκαετίες, επιδιώκοντας την πρόθεση να διατηρήσουμε σταθερές και ενοποιημένες οδηγίες , ενώ παραμένουμε ανοιχτοί σε καινοτομίες και τεχνολογικές καινοτομίες,τις οποίες ανανεώνουμε καθημερινά.


Λύσεις

Έχοντας επίγνωση των αναγκών της σύγχρονης ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς, η εταιρεία μας παρέχει λύσεις μέσω μιας χρήσης προγράμματος που βασίζεται στη μελέτη, τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη συντήρησή τους.


Συνεργάτες

Η εταιρία μας αντιπροσωπεύει αποκλειστικά   τους πιό αξιόπιστους προμηθευτές παγκοσμίως οπως οι: ALMACRAWLER ,DINOLIFT,ΧΕΤΤΟ,FALCON LIFTS,AAK CARGOMASTER,XSTO,RWM, TGT ROBBY,BOCKER,KSF, COME UP , GUIL, BOSCARO, GKS PERFECT, AIRO ,LGMG,BRAVISOL, JUUKO,ACORN STAIRLIFTS, SAGA, ALBA,HU LIFT,MONTOLIT ,ZONZINI,HANSELIFTER.RIGHETTI SRLVACUUM LIFTING EQUIPMENT,DRAGON και πολλούς ακόμα, έτσι μπορούμε να σας παρέχουμε τις πιό αξιόπιστες λύσεις για την προμήθεια των καταλληλότερων  μηχανημάτων ανύψωσης και διακίνησης ατόμων και προιόντων .